אוכל
אוכל
ארוחות ערב

קציצות אורז של אהרוני

נשארתם עם אורז לבן מהסופ"ש במקרר ואתם מחפשים איך להפיח בו חיים חדשים? שף ישראל אהרוני במתכון לקציצות שאריות פריכות מבחוץ, רכות ונימוחות מבפנים וטעימות במיוחד. ארוחה קלילה ומהירה לתחילת שבוע

|מגזין שופרסל| פורסם11:40
קציצות אורז של אהרוני (צילום: ישראל אהרוני)
צילום: ישראל אהרוני
Rating:4.556reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 3 כוסות אורז לבן (קר מהמקרר)
  • 180 גרם מוצרלה מגורדת
  • 30 עלי בזיליקום קצוצים
  • בצל סגול קצוץ דק
  • חצי פלפל ירוק חריף קצוץ דק
  • 2-3 כפות קמח
  • 3 ביצים
  • שמן זית לטיגון

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה.

2יוצרים מהתערובת קציצות (לא דקות מדי).

3מחממים שמן זית במחבת, ומטגנים כל קציצה משני הצדדים עד שכולן שחומות ופריכות (כ-2 דקות מכל צד), מעבירים לצלחת עם נייר סופג ומגישים.

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il