מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

פשטידת התירס המושלמת ועוד ארוחות ערב מהירות לילדים

נתחם יפה בסופ"ש? אנחנו מקווים שכן, כי הנה מתחיל לו עוד שבוע של שלוש ארוחות ביום, כל יום. איך מתחילים אותו ברגוע? פשוט בוחרים מתכון מפה, ונזכרים שהחיים יכולים להיות פחות קשים ממה שנדמה

אוכל טוב
mako
פורסם:
פשטידת תירס
פשטידת תירס|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
הקישור הועתק

פשטידת תירס

שנים היה לנו מתכון קבוע לפשטידת תירס, עד שנתקלנו במתכון הזה, של רותם ליברזון, והוא תפס את מקומו. במקום חלב - שמנת לבישול, במקום שמן חמאה, וגם בצל מטוגן, שאף פעם לא שמנו בפשטידת תירס. בקיצור, מתכון ממש ממש טוב לפשטידה טעימה בטירוף. יותר משלכם.

מאפינס צ'דר
ככה הם לפני הכניסה לתנור|צילום: רותם אלון גלעדי, mako אוכל
מאפינס צ'דר
מאפינס צ'דר|צילום: Lilly Trott, shutterstock

מאפינס צ'דר

המתכון הזה מלהיב אותנו גם כי הוא טעים וכי ילדים מתים עליו, וגם כי הוא מורכב משלושה מצרכים בלבד (לא כולל מלח-פלפל). קמח תופח, חלב וגבינת צ'דר - וזהו! זה אומנם לא פותר את בעיית הסלט הקטן שצריך לקצוץ ליד, כי אי אפשר ארוחה בלי ויטמינים, אבל חוץ מזה זה פותר בערך הכל.

לזניה לילדים
לזניה לילדים|צילום: Cesarz, ShutterStock

לזניה קלה לילדים

לזניה אמיתית זה חתיכת עבודה, אבל זאת לא לזניה אמיתית. אם להשתמש בארצות מוצא, אז הלזניה הזאת היא מאוד בלתי איטלקית - היא לגמרי לגמרי ישראלית. יש בה עלי לזניה שקונים בסופר, עגבניות מקופסה, קוטג' וגבינה צהובה מגוררת, קצת שום וזהו בערך. יש יותר ישראלי מזה?

בתיאבון!

מצאתם טעות לשון?