2 מתכונים קלילים שיסגרו לכם את הפינה של ארוחת ערב
הפעם אנחנו עם בחירה בין פשטידה לסלט - אבל הפשטידה היא פשטידת תירס, חביבת הילדים והילדים בנפשם, והסלט - סלט ירקות בשדרוג של קוביות פטה צלויות בפירורי לחם, שעושות את כל ההבדל. אז מה זה יהיה?

לא משנה כמה אנחנו מתרחקים מהילדות (והתרחקנו כבר כברת דרך נאה!) - פשטידת תירס היא עדיין מאכל שעושה לנו את זה ברמות. משהו בגבינתיות, הרוך והמתקתקות של הפשטידה הזאת גורם לה להיות מאכל חזרה-לילדות אולטימטיבי, אפילו שבתעודת הזהות היא רשומה כ"פשטידה" (מנה שבינה לבין ילדות אין כלום). במתכון הספציפי הזה, של רותם ליברזון, את החלב מחליפה שמנת מתוקה וזה, ביחד עם תוספת הבצל המטוגן, מבטיח הנאה גמורה לכל בני המשפחה, בכל הגילאים.

אנחנו מתים על סלט ירקות לארוחת ערב, אבל תמיד מחפשים איך להעשיר אותו כדי שגם יספק לנו חלבון וגם יהיה משביע יותר מרק עגבנייה-מלפפון-חסה-בצל. אחת הדרכים החביבות עלינו לעשות את זה היא להוסיף לו קוביות של גבינת פטה - וכמה שמחנו לגלות שאפשר ללכת עוד צעד קדימה ולשדרג אותן, עם צלייה מוקדמת בתנור בציפוי של פירורי לחם! חוויה אחרת של סלט.
בתיאבון!