
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 180 מעלות. 2מחממים שמן זית במחבת שאפשר להכניס גם לתנור (אפשר להוסיף גם חמאה, אם רוצים). מטגנים את הבצל כמה דקות על אש בינונית עד שהוא הופך לשקוף. מוסיפים את השום הכתוש לעוד כדקה. 3מוסיפים למחבת את האפונה והגזר המסוננים ומטגנים עוד כמה דקות. 4בינתיים, טורפים היטב בקערה את הביצים והחלב, יחד עם מלח ופלפל. יוצקים את תערובת הביצים למחבת, כך שיכסו בצורה אחידה את הירקות. מעבירים לתנור לכ-15 דקות, עד שהאומלט מזהיב ויציב למגע. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |