
סמבוסק מרובעהסמבוסק הזה, מהבלוג של ענת אלישע, אולי נראה קצת כמו אגרול, אבל איך שתנעצו בו שיניים תבינו שמדובר בסמבוסק של החיים. עם מלית של גבינות ומעטה דקיק של סילאן - מדובר בחתיכת הברקה![]() צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen |
המצרכים :לבצק:
לפתיחה:
למלית:
לציפוי:
אופן ההכנה: סמבוסק מרובע|צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen1מערבבים בקערת המיקסר קמח, שמרים, סוכר, חלב ומים. לשים במהירות בינונית כ-2 דקות, מוסיפים מלח ושמן ולשים עוד 7 דקות רצופות. מתקבל בצק מעט דביק, וזה בסדר. 2מעצבים את הבצק לכדור ומעבירים לקערה משומנת. מכסים ומתפיחים כשעה. 3מחלקים את הבצק ל-9 כדורים של 100 גרם כל אחד. מכסים ותפיחים 20 דקות נוספות. 4מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. 5פותחים כל כדור עם מעט חמאה לעיגול דק. מניחים מוצרלה (בנדיבות) ובולגרית וסוגרים לצורת אגרול. 6מועכים מעט את הסמבוסקים וטובלים בסילאן מהול במים ולאחר מכן בשומשום. 7אופים עד הזהבה עמוקה. המתכון פורסם לראשונה בבלוג של ענת אלישע בתיאבון! תגיות:סמבוסק ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |