
ופל בלגי עם טריק לאקסטרה קריספיותשני דברים מבדילים את המתכון הזה ממתכונים אחרים לוופל בלגי: אחד זה האינסטנט פודינג בבלילה, שמוסיף לה רכות וטעם, והשני - הטריק הפשוט לשמירה על פריכות מרבית. בקיצור, חובה לנסות![]() צילום: רעות זומר, cookstock |
המצרכים :ל-6-8 ופלים:
אופן ההכנה:1מחממים מכשיר/טוסטר לוופל בלגי. 2ממיסים את החמאה יחד עם החלב 40-50 שניות במיקרוגל. 3מעבירים לקערה יחד עם שמנת חמוצה, ביצה, סוכר ומלח ומערבבים היטב. 4מוסיפים קמח, אבקת אפייה ואינסטנט פודינג וניל וטורפים עד שהבלילה אחידה וסמיכה מאוד. 5בעזרת כף גלידה קפיצית בקוטר 6 ס"מ מניחים מהבלילה בחלק האמצע של מכשיר הוופל (אין צורך לשמן). סוגרים ואופים 4-6 דקות, עד שהוופלים שחומים היטב. מעבירים את הוופלים המוכנים מיד לרשת צינון לדקה-שתיים, בשביל שיהפכו קריספיים. ופל בלגי של רעות זומר|צילום: רעות זומר, cookstockהערות/שדרוגים: ** מגישים עם אבקת סוכר, מייפל, גלידה או ככה כמו שהם. ** אפשר להוסיף חצי כוס סוכר גבישי אחרי הוספת הקמחים. הסוכר הגבישי מתקרמל מלמעלה ונותן לוופל מעטפת אקסטרה קריספית. במקרה זה יש להפחית 2 כפות מהסוכר הרגיל במתכון. * המתכון באדיבות רעות זומר ו-cookstock בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |