אוכל
אוכל

שקשוקה שילדים מתים עליה

אותנו לעולם לא תצטרכו לשכנע לאכול שקשוקה - הניחו מולנו מחבת כזו מתי שרק תרצו, ואנחנו מבטיחים להסתער עם קסדה ונשק. אצל הילדים שלנו, לעומת זאת, זה קצת פחות פשוט. כלומר, היה פחות פשוט - עד המתכון הזה

|mako אוכל| פורסם07:59
שקשוקה לילדים (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
Rating:4.4486reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (3 מנות):

  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1 בצל, קצוץ
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1 פלפל אדום, חתוך לקוביות
  • 2 עגבניות, קצוצות דק
  • רבע כוס מים
  • 1 קופסה עגבניות מרוסקות (400 גרם)
  • 1-2 כפות רסק עגבניות
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 3 ביצים

אופן ההכנה:

1במחבת רחבה (ובעלת מכסה) מטגנים את הבצל עד לריכוך קל. מוסיפים את שיני השום, מערבבים קלות ומוסיפים את הפלפלים. מערבבים ומטגנים כ-3 דקות נוספות עד שכל המרכיבים מתרככים.

2מוסיפים את העגבניות ומערבבים למשך 2 דקות.

3מוסיפים את המים והעגבניות המרוסקות, מכסים את המחבת ומבשלים כ-5 דקות עד שהרוטב מסמיך מעט.

4מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים ומערבבים. מוסיפים מעט מים במידת הצורך.

5יוצרים שקעים ברוטב ומוסיפים את הביצים. מכסים את המחבת ומבשלים את הביצים עד שהן עשויות היטב.

6ממליחים את הביצים ומגישים עם לחם טרי.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il