
המצרכים (35 מנות):
למלית:
להברשה:
אופן ההכנה:1מפשירים את בצק העלים במקרר (רצוי למשך הלילה). 2מחממים תנור לחום של 175 מעלות. 3מערבבים ביחד את 3 סוגי הגבינה. מוסיפים את הביצה והתבלינים ומערבבים היטב. מתקבלת תערובת יבשה יחסית וזה בסדר. 4מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים כל חלק למלבן דק. בעזרת סכין חדה או גלגלת לפיצה חותכים את הבצק ל-3 רצועות בעובי של כ-10 ס"מ כל אחת. חותכים כל רצועה לריבועים בגודל של 10X10 ס"מ. כל ריבוע חותכים באלכסון ליצירת 2 משולשים ישרי זווית. 5מניחים בבסיס כל משולש כפית גדושה של המלית. סוגרים על גבי המלית את שתי הזוויות הסמוכות ומגלגלים את הבצק. 6מניחים במרווחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מברישים קלות בביצה הטרופה ומפזרים מעל מעט פרמזן מגורר. 7אופים כ-25-30 דקות, עד שהמאפים הקטנים תפוחים וזהובים. מוציאים, מצננים מעט ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |