כזה עוד לא ראינו: כך תכינו את עוגת הסביח שהדהימה את השופטים
מפרק לפרק מתמודדי מאסטר שף גורמים לנו לרצות להיות כל היום במטבח ולבשל בלי הפסקה. אז כדי לנסות להיות מאסטרים בבישול ריכזנו את המנות שפתחו לנו את כל בלוטות הטעם - מהקישוא הממולא של מיטל ועד הדג בלחם של אתי
עוגת סביח
לוקחים את כל מה שטוב בסביח, אבל במקום סתם לתקוע בפיתה - מכינים מתפוחי האדמה פירה, מסדרים הכל יפה בתבנית, עוטפים בחציל, ויאללה לתנור. מדובר בסוג של מוסקה בסגנון סביח, וזה נפלא.

קישוא ממולא ברטטוי
מנה צמחונית ים תיכונית שכולה קלילות – הקישואים הבלאדים ממולאים בחצילים, פלפלים ובצלים כשהם מסודרים בנינוחות על יוגורט יווני מלא תבלינים.

דג בלחם
כשכבר חשבנו שוורסיות על חריימה לא יכולות להפתיע אותנו, באה הגרסה שעוטפת דג בלחם ומגישה את הרוטב בנפרד. רב רושם וטעים-טעים-טעים.
