מצרפת ועד תאילנד: המנות ששיגעו את שופטי מאסטר שף
לרוב את הדגים אנחנו אוכלים בארוחת ערב שישי, אבל אסף דיי גרם לנו לחשב מסלול מחדש ולנסות אותם גם באמצע השבוע. כמובן שלא יכולנו להתעלם גם מסלט הבמיה עם הניחוחות התאילנדיים, טארט הבצל של חופית סרמילי וסלט העגבניות שהוגש עם קובנה - לכן החלטנו לרכז עבורכם את המתכונים למנות שהטריפו את השופטים, ואותנו
טארט בצל
טארט יפהפה שיתפוס מקום של כבוד על שולחן הבראנץ' הבא שלכם, עם בצק עלים נהדר שממש לא קשה להכין.

סלט עגבניות וקובנה
קלאסיקה תימנית בגרסת 2020: קובנה נימוחה ופריכה ולצידה גבינת ריקוטה תוצרת בית, רסק עגבניות צהובות ועגבנייה שלמה צלויה.

סלט במיה
שני סוגים של במיה, ניחוחות של תאילנד ועלי תבלין פריכים וטריים יוצרים סלט רענן ונפלא בכלום עבודה.

קציצות דגים של אמצע שבוע
מעריצי הארטישוק הירושלמי, התפקדו! נזיד טעים וצבעוני שיחמם את הלב ואת הבטן של כל יושבי השולחן.
