mako
פרסומת

טעים בטירוף: מתכון לרטטוי חריף עם בשר טלה בלחם רמדאן

האודישנים המשיכו הערב (ראשון) עם כמה מנות שאי אפשר להישאר אדישים אליהן: מבורקס התרד של עליזה הריס ועד לחלוואת אל ג'בן של שמי אפניאר - אלה המנות שהשופטים הכי אהבו ואתם חייבים לנסות בבית

מאסטר שף
פורסם:
הקישור הועתק

בורקס תרד

המנה המושלמת לארוחת בוקר מול הים או בפארק, בהנחה שתצליחו להתאפק ולארוז את הבורקס בשלמותו ולהגיע ליעד בלי לפתוח את הקופסאות ולטרוף.

בורקס תרד
צילום: מתוך "מאסטר שף 9", קשת 12


 
עיג'ה בשר סורית
 
לסנדוויץ' של שישי בצהריים או לשולחן שוק של חברים - ומומלץ כבר מעכשיו לטגן כמות כפולה של הקציצות. תודו לנו אחר כך.
 
>> למתכון המלא של עיג'ה בשר סורית של עליזה הריס
 

עיג'ה סורית
צילום: מתוך "מאסטר שף 9", קשת 12


 
רטטוי חריף עם בשר טלה בלחם רמדאן
 
גרסה נפלאה של המנה הצמחונית, עם קוביות בשר טלה, חריפות משגעת ומצע של לחם פריך מבחוץ ורך מבפנים. תתכוננו להתאהב.

רטטוי טלה עם לחם רמדאן
צילום: מתוך "מאסטר שף 9", קשת 12
פרסומת

חלוואת אל ג'בן

הקינוח הסורי - רול מבצק סולת וגבינה שבתוכו גבינת ריקוטה – הוא בדיוק מה שימתיק לכם את הסגר.

 

חלוואת אל ג'בן
צילום: מתוך "מאסטר שף 9", קשת 12