mako
פרסומת

כך תכינו את טארט הפקאן, התאנים והסילאן המושלם

אם התגובה של השופטים לטארט הזה לא עשתה לכם חשק מיד לרוץ למטבח, כנראה שבדיוק חלמתם על הטעם שלו. מדג הקונפי של שיר אוחנה, דרך קנלוני החצילים הישרא-יפני ועד טארט הפקאן, תאנים וסילאן של תאיר - אלה המתכונים למנות שהעיפו הערב את השופטים

מאסטר שף
פורסם:
הקישור הועתק

דג קונפי

מינימום עבודה, מקסימום טעם: מנה ראשונה נפלאה בעדינותה וקלה להכנה – רק הקפידו על אש קטנה.

דג קונפי
דג קונפי | צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת 12

קנלוני חצילים במיסו – מנה ישראפנית

כשהדיוק והניחוחות של יפן פוגשים חומרי גלם ישראליים נולדת מנה עזת טעם ויפת מראה, שתטריף את האורחים שלכם. בדוק.

קנלוני חצילים במיסו – מנה ישראפנית
קנלוני חצילים במיסו | צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת 12

טארט פקאן תאנים וסילאן

בצק פריך ואגוזי, מעליו קרם עשיר ותאנים ולצד כל אלה קרם יוגורט רענן - קבלו קינוח רושם במתיקות מעודנת שאי אפשר להפסיק לאכול.

טארט פקאן תאנים וסילאן
טארט פקאן תאנים וסילאן | צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת 12