הטרטר הפריזאי-ירושלמי שיגע את השופטים
חלקה הראשון של משימת ההדחה עמד כולו על בשר מפורק, וחומר הגלם הזה הוליד רעיונות נפלאים במוחם של המתמודדים. משבלול בשר, דרך פסטה בשר מפורק ועד הטרטר שהומצא מחדש - אלה המתכונים שנגעו לליבם של שופטי מאסטר שף וגרמו לבטן שלנו לקרקר
מאסטר שף
פורסם:
טרטר בקר וחצילים
רכות של בשר עם טוויסט קראנצ'י של צ'יפס ארטישוק ירושלמי וחמצמצות של ויניגרט סלרי.

פסטה בשר מפורק
מתיקות מעודנת וטעמים וניחוחות אסייתיים במנה שהיא ארוחה שלמה.

שבלול בשר
שילוב מפתיע של בצק מתפצח, מתיקות של פירות מקורמלים במילוי ונשיכת אורגנו טרי.

מצאתם טעות לשון?