מעורב ירושלמי מתובל ברגש
איך מכינים פסטה ברוטב עגבניות בלתי נראה, אילו מצרכים יהפכו כל מעורב ירושלמי ללא פחות ממושלם ומה יגרום לטחול ממולא לא להתייבש במהלך הבישול? אלו המתכונים שהרשימו את השופטים
מאסטר שף
פורסם:
פסטה ברוטב עגבניות שקוף
כל כך שקוף רוטב העגבניות הזה, שלרגע היה נראה שארנון נעים העז להגיש לשופטים פסטה בלי רוטב בכלל. אבל אז הם טעמו.

מעורב ירושלמי
כל כך הרבה נדיבות הייתה במעורב הירושלמי של זהבה בן נעים, שהשופטים פשוט לא יכלו שלא להעביר אותה. כבד אווז, שומן כבש, שקדי עגל - ככה מכינים מעורב מכל הלב.

טחול פרה ממולא
כשתאכלו בדוכן הכריכים העתידי של זהבה איזה סנדוויץ' בשרי עשיר וטעים - תזכרו איפה ראיתם את המתכון הזה בפעם הראשונה.

מצאתם טעות לשון?