מעורב ירושלמי בבריוש

מכינים בצק, מקפיצים פרגיות, טחול, לבבות וכבד - שייאפו כולם בתוך הבריוש. בצד מגישים שמנת וסלסה. תענוג שהשופטים הגדירו כגאוני.

>> המתכון המלא למעורב ירושלמי בבריוש של שחר לוי

מעורב ירושלמי בבריוש (צילום: מתוך "מאסטר שף 8", קשת 12)
מעורב ירושלמי בבריוש | צילום: מתוך "מאסטר שף 8", קשת 12

עוף בסיידר תפוחים

מנת הכניסה של שחר סחררה את השופטים וגרמה לנו לרצות להיות חברים שלו ושיזמין אותנו לארוחה לאכול עוף עסיסי וטעים בצורה יוצאת דופן. מנת עוף כביכול פשוטה, ומלאת רגש.

>> המתכון המלא לעוף בסיידר של שחר לוי

עוף בסיידר תפוחים (צילום: מתוך "מאסטר שף 8", קשת 12)
עוף בסיידר תפוחים | צילום: מתוך "מאסטר שף 8", קשת 12

אושפלאו בוכרי מסורתי

כל מרכיב באושפלאו המפואר של אלברט הורכב במלוא תשומת הלב ועם טיפול מסור - השמרים, האורז, נתחי הבשר ואפילו הגזרים. אז מה הפלא שאהרוני (וגם אייל) לא הצליח להפסיק לאכול ממנו?

>> המתכון המלא לאושפלאו של אלברט איפראימוב

אושפלאו בוכרי מסורתי (צילום: מתוך "מאסטר שף 8", קשת 12)
אושפלאו בוכרי מסורתי | צילום: מתוך "מאסטר שף 8", קשת 12

קרוזה

בצק דקיק ממולא בבשר (גם בקר וגם כבש) מתובל ברוטב פיקנטי. עבודת מלאכת יד נעימה וטעימה שלא רואים כל יום.

>> המתכון המלא לקרוזה של אלברט איפראימוב 

קרוזה (צילום: מתוך "מאסטר שף 8", קשת 12)
קרוזה | צילום: מתוך "מאסטר שף 8", קשת 12

מעורב ירושלמי במופלטה

כל החיים כיוונו את המופלטה לכיוון של דבש וחמאה, אבל שמרית החליטה לתת לה חיים אחרים ולמלא במעורב ירושלמי. התוצאה? אחת ממנות האודישנים האהובות שהשופטים פשוט עפו עליה.

>> המתכון המלא למוערב ירושלמי במופלטה של שמרית דואני

מעורב ירושלמי במופלטה (צילום: מתוך "מאסטר שף 8", קשת 12)
מעורב ירושלמי במופלטה | צילום: מתוך "מאסטר שף 8", קשת 12

רוצים להישאר מעודכנים? הצטרפו לעמוד הפייסבוק הרשמי של "מאסטר שף"

 

"מאסטר שף": האודישנים ממשיכים מחר (שלישי) ב-21:15, בקשת 12