כך תכינו את המופלטה שהעיפה את השופטים
מה הטוויסט שגרם לשופטי "מאסטר שף" לעוף על מופלטה, איך מכינים אושפלאו בדיוק כמו הגרסה המקורית ואיזה מרכיב מפתיע הופך מנת עוף לעסיסית במיוחד? אלו המתכונים שלגמרי שווים סינר של מאסטרים
מעורב ירושלמי בבריוש
מכינים בצק, מקפיצים פרגיות, טחול, לבבות וכבד - שייאפו כולם בתוך הבריוש. בצד מגישים שמנת וסלסה. תענוג שהשופטים הגדירו כגאוני.

עוף בסיידר תפוחים
מנת הכניסה של שחר סחררה את השופטים וגרמה לנו לרצות להיות חברים שלו ושיזמין אותנו לארוחה לאכול עוף עסיסי וטעים בצורה יוצאת דופן. מנת עוף כביכול פשוטה, ומלאת רגש.

אושפלאו בוכרי מסורתי
כל מרכיב באושפלאו המפואר של אלברט הורכב במלוא תשומת הלב ועם טיפול מסור - השמרים, האורז, נתחי הבשר ואפילו הגזרים. אז מה הפלא שאהרוני (וגם אייל) לא הצליח להפסיק לאכול ממנו?

קרוזה
בצק דקיק ממולא בבשר (גם בקר וגם כבש) מתובל ברוטב פיקנטי. עבודת מלאכת יד נעימה וטעימה שלא רואים כל יום.

מעורב ירושלמי במופלטה
כל החיים כיוונו את המופלטה לכיוון של דבש וחמאה, אבל שמרית החליטה לתת לה חיים אחרים ולמלא במעורב ירושלמי. התוצאה? אחת ממנות האודישנים האהובות שהשופטים פשוט עפו עליה.

"מאסטר שף": האודישנים ממשיכים מחר (שלישי) ב-21:15, בקשת 12