מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

קליינטה: הפרנץ' טוסט שעשה לנו נעים בפה ובלב

החלק הראשון של משימת הקמח כבר מאחורינו ונראה שלערבב שלושה מוחות של שפים זאת החלטה די טובה. אז מה הטאץ' שירים לקראמבל תפוחים, איזה טוויסט יקפיץ כל פרנץ' טוסט ואיך מכינים פולנטה מושלמת?

מאסטר שף
פורסם:
הקישור הועתק

קראמבל תפוחים מקורמלים

אם רק היינו יודעים שאפשר להכין קינוח כזה בחצי שעה - כבר מזמן היינו מתחילים לחרוש עליו. ותודה לפרח על הטאץ' של הפיסטוקים הטחונים.

קראמבל תפוחים מקורמלים
קראמבל תפוחים מקורמלים|צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף

פולנטת יער

ייתכן שזאת המנה הכי מפוארת שאפשר להכין בחצי שעה: פולנטה מטוגנת בשמן עמוק, שמגישים עם תערובת מטריפה של פטריות ובקצ'וי שהוקפצו בים של חמאה.

פולנטת יער
פולנטת יער|צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף

פרנץ' טוסט קליינטה

פרנץ' טוסט הוא אחד הפינוקים האהובים עלינו, והמחשבה לגוון אותו עם פשטידת החומוס המרוקאית הזאת - ולהפוך אותו למנה מלוחה עם נגיעות של אריסה - מעוררת בנו התרגשות גדולה.

פרנץ' טוסט קליינטה
פרנץ' טוסט קליינטה|צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף
מצאתם טעות לשון?