המתכונים המנצחים בפרק האודישנים השני של "מאסטר שף" סידרו לנו את הארוחה המושלמת. מרק עוף גרוזיני שיפתיע את האורחים, קוסקוס עם תבשיל כבש לעיקרית ואפילו יש קינוח שיביא את פריז לשולחן
מערכת תכניות קשת
מאסטר שף
פורסם:
הקישור הועתק
מרק דגים ופול
מרק הדגים של גלי בן שמעון הפחיד חלק מהשופטים של "מאסטר שף" ואז ריגש אותם, הפתיע אותם ובעיקר היה להם טעים.
צלעות כבש, בצלים ממולאים ופירות יבשים על קוסקוס - זאת המנה שמייצגת את המטבח של גלי בן שמעון ואצלה בבית מתעלפים על הצלעות האלה. עם כזאת מנה, לא פלא שגלי עפה על עצמה.
מרק העוף הגיאורגי של ג'אנה חן שגרם למיכל אנסקי לצרוח מרוב שהוא טוב, הוא לא כמו שום מרק עוף אחר: עוף קר עם אגוזים, כוסברה וזעפרן שקוראים לו סציבי והוא מרומם נפש.
רוחמה לא אוכלת במסעדות, כי למה לה לאכול משהו אחר? אפילו השופטים לא הצליחו להפסיק לאכול מהפיתות עם סלט החצילים הזה. כאן יש מתכונים לקבב, לסאלוף, לטחינה, לסחוג ולחצילים כמובן.
אחרי שרוחמה הביאה לבלגים את בשורת הפלאפל בפיתה וגרמה להם להתמכר, היא הביאה את הכדורים והפיתה המדהימה שלה לאולפן האודישנים של מאסטר שף וגרמה להם לרצות עוד מהם. הנה המתכון של מאדאם פלאפל.