mako
פרסומת

כך תכינו את המופלטה שהעיפה את השופטים

מה הטוויסט שגרם לשופטי "מאסטר שף" לעוף על מופלטה, איך מכינים אושפלאו בדיוק כמו הגרסה המקורית ואיזה מרכיב מפתיע הופך מנת עוף לעסיסית במיוחד? אלו המתכונים שלגמרי שווים סינר של מאסטרים

מערכת תכניות קשת
מאסטר שף
פורסם:
הקישור הועתק

מעורב ירושלמי בבריוש

מכינים בצק, מקפיצים פרגיות, טחול, לבבות וכבד - שייאפו כולם בתוך הבריוש. בצד מגישים שמנת וסלסה. תענוג שהשופטים הגדירו כגאוני.

מעורב ירושלמי בבריוש
מעורב ירושלמי בבריוש | צילום: מתוך "מאסטר שף 8", קשת 12

עוף בסיידר תפוחים

מנת הכניסה של שחר סחררה את השופטים וגרמה לנו לרצות להיות חברים שלו ושיזמין אותנו לארוחה לאכול עוף עסיסי וטעים בצורה יוצאת דופן. מנת עוף כביכול פשוטה, ומלאת רגש.

עוף בסיידר תפוחים
עוף בסיידר תפוחים | צילום: מתוך "מאסטר שף 8", קשת 12

אושפלאו בוכרי מסורתי

כל מרכיב באושפלאו המפואר של אלברט הורכב במלוא תשומת הלב ועם טיפול מסור - השמרים, האורז, נתחי הבשר ואפילו הגזרים. אז מה הפלא שאהרוני (וגם אייל) לא הצליח להפסיק לאכול ממנו?

אושפלאו בוכרי מסורתי
אושפלאו בוכרי מסורתי | צילום: מתוך "מאסטר שף 8", קשת 12

קרוזה

בצק דקיק ממולא בבשר (גם בקר וגם כבש) מתובל ברוטב פיקנטי. עבודת מלאכת יד נעימה וטעימה שלא רואים כל יום.

קרוזה
קרוזה | צילום: מתוך "מאסטר שף 8", קשת 12

מעורב ירושלמי במופלטה

כל החיים כיוונו את המופלטה לכיוון של דבש וחמאה, אבל שמרית החליטה לתת לה חיים אחרים ולמלא במעורב ירושלמי. התוצאה? אחת ממנות האודישנים האהובות שהשופטים פשוט עפו עליה.

מעורב ירושלמי במופלטה
מעורב ירושלמי במופלטה | צילום: מתוך "מאסטר שף 8", קשת 12

"מאסטר שף": האודישנים ממשיכים מחר (שלישי) ב-21:15, בקשת 12