נעים בפה ובאוזן: כך תכינו את הלחמה-בעג'ון הקראנצ'י
סופריטו קבב מגרה במיוחד, תבשיל מפואר של אוסובוקו ופולנטה ומרק דגים עשיר במיוחד. אלה המתכונים למנות שהרשימו את שופטי "מאסטר שף" והם לגמרי שווים את המאמץ
אושפלאו בסגנון הודי
כמו אחרונת הסבתות, גם דודי מבשל בלי מתכונים ובלי כמויות - הכל לפי העיניים והרגש. אותנו זה מרשים בטירוף, וכנראה גם את השופטים. את המנה הזאת, אגב, הוא הכין באודישן בפעם הראשונה.

סופריטו קבב
אורלי אומנם לא עברה לשלב הבא (הכל בגלל שקדי העגל הארורים!), אבל המנה שהכינה לאודישן הראשון - משהו שבין קבב לסופריטו - הייתה כל כך, אבל כל כך מגרה, שאנחנו לגמרי מתכוונים לנסות אותה בבית.

מוקאקה ברזילאית
תבשיל של דגים, פלפלים צבעוניים ואורז, שהוגש על תקן מרק דגים ועשה לכולנו חשק לקפוץ לכמה ימים לברזיל. כן, גם לשופטים.

אוסובוקו עם פולנטה
כשגדלים אצל אבא שף, תבשיל מפואר של אוסובוקו ופולנטה הוא כנראה מנה הגיונית להכין בגיל 26.

מרק דגים ים תיכוני עם בייבי שומר קונפי ופרנה
הרבה עבודה לוקח המרק הזה - מה זה הרבה, המון - אבל בסוף, כשבוצעים מהפרנה ומתמוגגים ממנה יחד עם המרק הכל כך עשיר וטעים הזה - מבינים שזה היה שווה.

לחמה-בעג'ון (פידה)
המנה של משה קרבלניק אומנם יצאה פחות טורקית ויותר ישראלית, לדעת השופטים - אבל הם עדיין עפו עליה, ואנחנו עדיין נעשינו רעבים בטירוף רק מלשמוע את קולות הפיצוח של הבצק.
