

מיני פאי טוויקס עם שוקולד וקרמלמזהים את קישוטי השוקולד מלמעלה? מדובר בחטיף טוויקס, ולא רק שהוא מחכה לכם על הציפוי - הוא מחכה לכם גם בפנים. פאי אישי עם קרמל טוויקס ושוקולד, מישהו?נעה קנריק|בבושקה הפקות ל-mako| פורסם03/01/1810:10 ![]() צילום: שני בריל, בבושקה הפקות |
המצרכים (8 מנות):לבצק הפריך:
לטופי קרמל:
לקרם השוקולד:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מכינים בצק פריך: מחממים תנור ל-175 מעלות. מעבדים במעבד מזון עם להב פלדה קמח, קורנפלור, חמאה, סוכר ומלח לתערובת פירורית (אם אין, אפשר לעשות את זה בידיים). מוסיפים חלב וחלמון ומעבדים רק עד שנוצר גוש בצק. 2מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים עיגולים גדולים קצת יותר מגודל השקעים בתבנית. מכניסים כל עיגול לשקע בתבנית ואופים כ-12 דקות, עד להזהבה. 3מכינים טופי קרמל: מחממים בסיר קטן חלב מרוכז, סוכר חום, חמאה וסירופ תירס ומבשלים על להבה בינונית עד שמתקבלת תערובת טופי סמיכה ואחידה. מורידים מהאש ומוסיפים את שברי הטוויקס. 4יוצקים את תערובת הטופי על בסיסי המיני פאי האפויים ומצננים שעה במקרר. 5מכינים קרם שוקולד: ממיסים בקערה במיקרוגל שוקולד ושמנת מתוקה ומערבבים לתערובת אחידה. 6יוצקים שכבה דקה של קרם השוקולד על העוגות ומפזרים רבעי מיני טוויקס לקישוט. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |