

המצרכים (8 מנות):לבראוניז:
לקצפת:
להגשה:
אופן ההכנה:1מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-180 מעלות. 2ממיסים את השוקולד בזהירות במיקרוגל ומערבבים לתערובת אחידה. 3מוסיפים את השמן והביצים תוך כדי ערבוב מהיר. ממשיכים לערבב עד שהתערובת אחידה. 4מוסיפים את שני סוגי הסוכר, הווניל והמלח, ומערבבים. 5מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה. 6מחלקים את התערובת לשתי תבניות בגודל 20X20 ס"מ כל אחת ואופים את שתיהן כ-25 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש. מצננים את העוגות לגמרי וחותכים לקוביות. 7מקציפים במיקסר שתי חבילות שמנת מתוקה עם אבקת סוכר לקצפת יציבה. מעבירים לקערה אחרת. 8מקציפים את שתי חבילות השמנת המתוקה הנותרות עם אבקת פודינג שוקולד. 9מרכיבים את הטרייפל: מסדרים קוביות בראוניז בכלי מיוחד לטרייפל או בצנצנת גבוהה. מזלפים חצי מכמות הקצפת לבנה ומעליה חצי מכמות קצפת השוקולד ומפזרים שברי מיני מרס. חוזרים על כל השכבות פעם נוספת. 10מזלפים סירופ שוקולד וסירופ קרמל מלמעלה, ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |