

המצרכים :לבצק הפריך, תבנית טארט בקוטר 24 ס"מ:
לקרם הקוקוס:
לגנאש השוקולד:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק פריך: טוחנים במעבד מזון קמח, חמאה וסוכר עד שמתקבלת תערובת פירורית. מוסיפים חלמון ומעט מים ומעבדים לקבלת פירורי בצק. אם התערובת יבשה מדי, מוסיפים עוד מעט מאוד מים. מאחדים בידיים לבצק אחיד, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה. 2מחממים תנור ל-180 מעלות. 3מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 4 מ"מ ומרפדים את תבנית הפאי. מהדקים את הבצק לתחתית ולשוליים בעזרת האצבעות. דוקרים את הבצק במזלג בכמה מקומות ואופים 20-22 דקות, עד שהוא מזהיב קלות אבל עדיין נותר בהיר. 4מכינים את קרם הקוקוס: מערבבים במיקסר קוקוס, חמאה, סוכר ותמצית וניל לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים ביצה וקורנפלור עד שמתקבל קרם אחיד. מוסיפים את חטיפי המיני באונטי הקצוצים ומערבבים. 5יוצקים את הקרם על הקלתית האפויה ואופים 15 דקות. 6מכינים את גנאש השוקולד: שמים בקערה שוקולד מריר ושמנת מתוקה וממיסים בזהירות במיקרוגל. יוצקים את הקרם על העוגה ומפזרים מעל שבבי קוקוס לקישוט (לחלופין, אפשר לפזר חטיפי באונטי קצוצים). ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |