

קציצות בקר וחציליםדבר ראשון, לפני הכל, לכו שימו על האש סיר של אורז. יופי. בר פינס מ"מאסטר שף" הכינה לנו פה קציצות בקר וחצילים לא מהעולם הזה - ולא, לא ברוטב, החצילים מככבים ממש בתוך הקציצהבר פינס|mako אוכל| פורסם20/12/1707:16 ![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים :לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1טוחנים במעבד מזון את הבצל, תפוח האדמה, הפטרוזיליה ועלי הסלרי. סוחטים היטב, כדי להיפטר מהנוזלים המיותרים, ומעבירים לקערה. 2מוסיפים לקערה את הבשר הטחון (עם השומן) והתבלינים. 3מוסיפים את הביצה, פירורי הלחם וסלט החצילים, ולשים ידנית כ-5 דקות. מניחים בצד ל-10 דקות ולשים שוב. אם התערובת מרגישה רכה מדי, מוסיפים עוד פירורי לחם. 4יוצרים מהתערובת כדורים, פוחסים אותם, מטגנים ומעבירים לצלחת עם נייר סופג. קציצות בקר וחצילים - ההכנה|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל5מכינים את הרוטב: מחממים בסיר שטוח ורחב את שמן הזית. מוסיפים את השום, הפלפל הירוק, העגבניות, פלפל הסודניה ושמן הצ'ילי. מכבים את האש, מוסיפים את הפפריקה המתוקה ומערבבים. 6מדליקים שוב את האש ומוסיפים לסיר את העגבניות המרוסקות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-20 דקות. 7מוסיפים מים רותחים ומביאים לרתיחה חזקה. 8מכניסים בזהירות את הקציצות לרוטב המבעבע, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20-30 דקות. * מגישים עם אורז לבן חם. "אבא הוא אחלה אמא שבעולם"|צילום: מתוך "מאסטר שף" עונה 7, קשת![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |