
וופל בלגי עם פירות ונוטלהכשאנחנו חושבים על פינוק אמיתי, אחד כזה מושחת, בלי נקיפות מצפון ובלי לחסוך בכלום - אנחנו חושבים על וופל בלגי. כאן הוא מגיע בגרסה ביתית נהדרת עם פירות טריים שאוהבים ונוטלה. אנחנו צריכים להגיד עוד משהו?עריכת מתכון: ענבל לביא|נוטלה| פורסם09/11/1607:04 ![]() צילום: ענבל לביא, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מפרידים את החלמונים מהחלבונים. טורפים את החלבונים עד להתייצבות וממיסים את החמאה במחבת. שימו לב - אל תאפשרו לה להתקרר. 2טורפים את החלמונים והסוכר בקערה גדולה. כשלא נותרו גושים בתערובת, מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים בזהירות. 3לאחר מכן, מוסיפים את החלבונים ומערבבים בתנועות מעגליות מלמטה למעלה. 4לבסוף, מוסיפים את הקמח, הווניל וקורט מלח ומערבבים את כל המרכיבים יחד. 5מחממים את מכשיר הוואפל ומוסיפים קוביית חמאה בחלק העליון והתחתון. לוקחים מצקת מהבלילה ומוזגים למרכז מכשיר הוואפל. מבשלים כ-5 דקות עד שהוואפל זהוב (המכשירים להכנת וופל שונים זה מזה. אם הוראות ההכנה לא מתאימות למכשיר שברשותכם - פעלו בהתאם להנחיות השימוש במכשיר). 6מורחים על כל וואפל 15 גרם נוטלה ומקשטים בפירות טריים ובנענע. לבלוג של ענבל –פיית העוגיות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |