
פוקצ'ות עם נוטלהכמו כל דבר בחיים, גם מוצר צריכה בסיסי כמו לחם-עם-שוקולד אפשר לאכול סתם ואפשר מושלם: קבלו מתכון לפוקצ'ות קלילות להכנה (כמעט בלי זמן התפחה), מושלמות עם ממרח נוטלה וקצת מלח גס מלמעלהעריכת מתכון: ענבל לביא|נוטלה| פורסם23/11/1607:35 ![]() צילום: ענבל לביא, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבבים בקערת המיקסר קמח, מלח, שמרים, מים פושרים ומחצית משמן הזית. לשים 10 דקות, עד לקבלת בצק אחיד ואלסטי. 2מרדדים את הבצק במערוך לעובי של סנטימטר וחצי בערך (כן, בלי לחכות שהוא יתפח), מעבירים לתבנית אפייה, מכסים במגבת נקייה ומניחים לתפוח עד להכפלת הנפח (כחצי שעה). 3לפני האפייה מטפטפים מעל את שמן הזית הנותר ומפזרים מלח גס. אופים בתנור בחום של 220 מעלות למשך 20 דקות. 4לאחר שהתקררה, חותכים את הפוקצ'ה ל-8 חלקים וממלאים כל חלק בכ-7 גרם נוטלה. * אנחנו הגדלנו את כמות הנוטלה, וזה מה שאתם רואים בתמונה. בכמות המצוינת במתכון מתקבלת שכבת נוטלה דקה יותר. לבלוג של ענבל –פיית העוגיות תגיות:נוטלה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |