
עוגת ספוג עם נוטלהמכורים לסנדוויץ' עם שוקולד? אז קבלו אותו בגרסת העוגה. טעם של חלה רכה ואוורירית ממולאת בנוטלה, וכל זה ב-6 מרכיבים וממש לא הרבה עבודה. תוספת של עיטורי כוכבים הופכת אותה למגניבה אמיתיתעריכת מתכון: ענבל לביא|נוטלה| פורסם21/11/1607:27 ![]() צילום: ענבל לביא, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-150 מעלות, משמנים ומקמחים תבנית 22 ס"מ. מנפים יחד את הקמח והקורנפלור. טורפים היטב בקערה את החלמונים עם 40 גרם מהסוכר (3 כפות) כמה דקות, עד לקבלת קצף בהיר ותפוח. 2מקציפים במיקסר את החלבונים עם יתרת הסוכר (מוסיפים את הסוכר בהדרגה) כמה דקות, עד לקבלת קצף יציב. 3מערבבים את הקמח לתוך החלמונים בתנועות קיפול עדינות, מוסיפים את קציפת החלבונים ומקפלים בעדינות לתערובת חלקה. יוצקים לתבנית ואופים 30-40 דקות עד לקבלת גוון זהוב-שחום. מצננים. 4מוציאים את העוגה מהתבנית בזהירות, בעזרת סכין משוננת פורסים אותה במרכזה ל-2 שכבות שוות וממלאים בנוטלה. 5עבור עיטור הכוכבים גוזרים כוכבים מבריסטול, מניחים על העוגה ומפדרים מעל אבקת סוכר בנדיבות. הערות: * אם אתם משתמשים בתבנית בקוטר 24 ס"מ, הגדילו את הכמויות ב-20 אחוז. * העוגה טעימה יותר יום למחרת, אחרי שספחה נוזלים מהמלית. * אנחנו הגדלנו את כמות הנוטלה, וזה מה שאתם רואים בתמונה. בכמות המצוינת במתכון מתקבלת שכבת נוטלה דקה יותר. לבלוג של ענבל –פיית העוגיות תגיות:נוטלה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |