
כוכבי פרנץ' טוסט במלית נוטלההפרנץ' טוסט הישן והטוב משתדרג לסנדוויץ' ממולא בממרח אגוזי לוז. אז אם יש חלה בסביבה - זו כנראה הדרך המושלמת לנצל אותהעריכת מתכון: ענבל לביא|נוטלה| פורסם02/12/1607:32 ![]() צילום: ענבל לביא, mako אוכל |
המצרכים :
לקישוט:
אופן ההכנה:1לילה לפני ההכנה מסדרים את פרוסות החלה או הבריוש על רשת אפייה ומשאירים לייבוש למשך הלילה. 2יום למחרת טורפים יחד את הביצים עם החלב, הסוכר והקינמון עד לקבלת בלילה חלקה. 3ממיסים במחבת מעל להבה בינונית את החמאה. טובלים כל פרוסת לחם בבלילת הביצים לכמה שניות, ומטגנים כ-2 דקות מכל צד. חוזרים על הפעולה עם כל פרוסות הלחם. 4בעזרת חותכן כוכב גדול חותכים את הפרנץ' טוסט לכוכבים. מצמידים כל זוג כוכבים בעזרת 5 גרם נוטלה. מעטרים בנוטלה ובאבקת סוכר ואוכלים מיד. לבלוג של ענבל –פיית העוגיות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |