אוכל
מאסטר שף

פטריות ממולאות

אם יש מנה שהיא הצלחה בטוחה, כזאת שכולם אוהבים - מגדול ועד הילד שלנו שאף פעם לא אוכל כלום - הרי היא המנה הזאת: פטריות ממולאות בגבינות עם תיבול משגע של שום, בזיליקום ותימין. מושלמות לאירוח וגם בכלל

|mako אוכל| פורסם07:31
פטריות ממולאות  (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
Rating:4.7278reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 2 חבילות פטריות שמפיניון
  • שמן זית לטיגון
  • בצל, קצוץ דק
  • קוביית שום כתוש קפוא
  • עלים מ-5 ענפי תימין
  • קוביית בזיליקום קפוא
  • 100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
  • 50 גרם גבינת פטה מפוררת
  • מלח
  • פלפל לבן
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1קוטמים את הרגליים של פטריות השמפיניון וקוצצים אותן דק.

2במחבת עם שמן זית מטגנים בצל, שום, תימין, בזיליקום ואת רגלי השמפיניון עד להשחמה.

3מעבירים לקערה, מוסיפים את המוצרלה והפטה ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל (לבן, שחור או גם וגם).

4ממלאים את הפטריות ומסדרים אותן בתבנית עם נייר אפייה. אופים בחום של 180 מעלות למשך כ-10 דקות, עד להשחמה.

פטריות מולאות - הכנהמטגנים, ממלאים - ולתנור|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
תגיות:פטריות
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il