
סלמון אפוי בתנור בחמאת שום-שמירהיה לכם יום ארוך? איזה מזל שארוחת ערב בריאה, קלילה ובעיקר סופר טעימה היא כבר לא סיפור גדול: סלמון אפוי בחמאת שום ושמיר, בלי לקצוץ-לכתוש-לטחון, שמכינים בצ'יק ואוכלים בכיףבת חן דיאמנט|mako אוכל| פורסם24/11/1611:26 ![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מתבלים את הסלמון במלח ופלפל. 2מערבבים בקערה קטנה שום, לימון, שמיר וחמאה רכה ומורחים על הצד העליון של הסלמון (ללא העור). מורחים היטב את הצד העליון|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל3מחממים מחבת, מוסיפים שמן זית וצורבים את הסלמון 2 דקות מכל צד (מתחילים כשהעור כלפי מטה). 4מעבירים את הסלמון לתבנית מרופדת נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-210 מעלות למשך כ-5 דקות. תגיות:סלמון ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |