אוכל
מאסטר שף

נודלס עוף עם פטריות וברוקולי

מנה צבעונית וטעימה שכל כולה דורשת פחות מחצי שעה של עבודה: נודלס עם עוף במרינדה, פטריות וברוקולי, ורוטב מצוין של סויה, טריאקי, שמן שומשום וגם קצת צ'ילי (או יותר, לאמיצים). לטעום את אסיה בלי לצאת מהמטבח

|mako אוכל| פורסם09:08
נודלס עם עוף, פטריות וברוקולי (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
Rating:4.5132reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • חצי קילו חזה עוף, חתוך לקוביות
  • מעט שמן
  • קוביית ג'ינג'ר קפוא (או כפית ג'ינג'ר טרי מגורר)
  • קוביית שום קפוא (או שן שום כתושה)
  • קוביית כוסברה קפואה (או חופן כוסברה קצוצה)
  • בצל, חצוי ופרוס דק
  • חבילת פטריות שמפיניון, חתוכות לרבעים
  • ראש ברוקולי, חלוט ומחולק לפרחים קטנים
  • חבילה (400 גרם) נודלס, מבושלות לפי הוראות היצרן
  • 3 גבעולי בצל ירוק, פרוסים לטבעות דקות
  • שמן קנולה לטיגון

למרינדה:

  • 2 כפיות רוטב סויה
  • 2 כפיות יין לבן
  • 2 כפיות קורנפלור
  • רבע כפית פלפל לבן

לרוטב:

  • 4 כפות רוטב סויה
  • 4 כפות רוטב טריאקי
  • כף שמן שומשום
  • רבע פלפל צ'ילי, קצוץ
  • חצי כוס ציר עוף או מים

אופן ההכנה:

1מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים את העוף לחצי שעה.

2מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה קטנה.

3מחממים את הווק על האש הכי גבוהה שיש, מוסיפים מעט שמן ומכניסים פנימה את חתיכות העוף. מטגנים תוך ערבוב כ-3 דקות עד להשחמה. מוציאים את העוף למגש.

4מוסיפים לווק עוד קצת שמן, ג'ינג'ר, שום, כוסברה ובצל ומערבבים חצי דקה.

נודלס עם עוף, פטריות וברוקולי - הכנהלא לשכוח להוסיף עוד שמן|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

5מוסיפים את הפטריות והברוקולי ומערבבים כשתי דקות. מוסיפים את העוף ומערבבים, מוסיפים את הנודלס ומערבבים.

6מוסיפים את הרוטב, מערבבים, מקשטים בבצל ירוק ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il