
נודלס עוף עם פטריות וברוקולימנה צבעונית וטעימה שכל כולה דורשת פחות מחצי שעה של עבודה: נודלס עם עוף במרינדה, פטריות וברוקולי, ורוטב מצוין של סויה, טריאקי, שמן שומשום וגם קצת צ'ילי (או יותר, לאמיצים). לטעום את אסיה בלי לצאת מהמטבחבת חן דיאמנט|mako אוכל| פורסם30/10/1609:08 ![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :
למרינדה:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים את העוף לחצי שעה. 2מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה קטנה. 3מחממים את הווק על האש הכי גבוהה שיש, מוסיפים מעט שמן ומכניסים פנימה את חתיכות העוף. מטגנים תוך ערבוב כ-3 דקות עד להשחמה. מוציאים את העוף למגש. 4מוסיפים לווק עוד קצת שמן, ג'ינג'ר, שום, כוסברה ובצל ומערבבים חצי דקה. לא לשכוח להוסיף עוד שמן|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל5מוסיפים את הפטריות והברוקולי ומערבבים כשתי דקות. מוסיפים את העוף ומערבבים, מוסיפים את הנודלס ומערבבים. 6מוסיפים את הרוטב, מערבבים, מקשטים בבצל ירוק ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |