אוכל
מאסטר שף

שבלולי בצק עלים

הכירו את הנשנוש הכי חמוד בסביבה: שבלולי בצק עלים עם תערובת גבינות ותיבול של בזיליקום, פריכים ומתפצחים בפה. מדובר במתכון כל כך ידידותי שמראש הלכנו על כמות כפולה, ולא התחרטנו לרגע

|mako אוכל| פורסם07:20
שבלולי בצק עלים (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
Rating:4.573reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעתיים ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • חבילת בצק עלים על בסיס חמאה, מופשרת
  • ביצה טרופה, להברשה

למלית:

  • חבילה (250 גרם) גבינת שמנת רכה
  • 100 גרם גבינת קשקבל מגורדת
  • 100 גרם גבינה בולגרית מגורדת
  • 2 קוביות בזיליקום קפוא
  • חצי כוס זיתים שחורים קצוצים דק

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את כל חומרי המלית.

2מחלקים את הבצק המרודד לשלושה מלבנים.

3מורחים כל מלבן בתערובת הגבינות (המלית צריכה לכסות את כל המלבן).

שבלולי בצק עלים - הכנהשימו לב - את הגבינה מורחים על כל שטח הבצק|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

4מגלגלים לרולדה הדוקה ועוטפים בניילון נצמד. מקפיאים למשך כשעתיים (על מנת שנוכל לחתוך בקלות).

5מוציאים מהמקפיא ופורסים דק לעיגולים.

6מסדרים במרווחים על תבנית עם נייר אפייה ומברישים בביצה.

7אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-25-30 דקות, עד הזהבה.

תגיות:בצק עלים
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il