אוכל
מאסטר שף

קארי דגים תאילנדי

הנה לכם קארי דגים עדין במיוחד, עם ברוקולי, אפונה והמון ירוקים, נתחי פילה לוקוס, חלב קוקוס ותיבול עדין של ג'ינג'ר ובזיליקום. מה, קארי בלי חריף? כן, מסתבר שיש דבר כזה, וזה עובד נהדר

|מאסטר שף| פורסם12:09
קארי דגים ירוק (צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף)
צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף
Rating:2.837reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • פילה לוקוס
  • חצי פחית חלב קוקוס
  • 50 גרם אפונה ירוקה מוקפאת
  • 50 גרם ברוקולי מוקפא
  • מלח
  • פלפל שחור

למחית הקארי:

  • 2 כפות שמן
  • 4 טבליות ג'ינג'ר קפוא
  • 2 טבליות בצל קפוא
  • 2 טבליות בזיליקום קפוא
  • 2 טבליות כוסברה קפוא
  • 70 גרם אפונה ירוקה מוקפאת

אופן ההכנה:

1מחית הקארי: מטגנים את כל חומרי המחית בסיר כ-7 דקות, עד שהנוזלים מתאדים.

2מוסיפים את חלב הקוקוס לאט לאט ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

3מקפיצים במחבת ליד את האפונה והברוקולי ומעבירים לתערובת שבסיר. ממליחים ומפלפלים (אפשר להוסיף גם כפית סוכר).

4חותכים את פילה הלוקוס לקוביות וממליחים. מכניסים את הדג לסיר, ומבשלים 5 דקות על אש בינונית-נמוכה.

5מגישים בקערה.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים

>> בן הזוג של טום למשימה היה שף יובל בן נריה. הנה המתכון שלו

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il