
קארי דגים תאילנדיהנה לכם קארי דגים עדין במיוחד, עם ברוקולי, אפונה והמון ירוקים, נתחי פילה לוקוס, חלב קוקוס ותיבול עדין של ג'ינג'ר ובזיליקום. מה, קארי בלי חריף? כן, מסתבר שיש דבר כזה, וזה עובד נהדרטום אביב|מאסטר שף| פורסם08/12/1612:09 ![]() צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף |
המצרכים :
למחית הקארי:
אופן ההכנה:1מחית הקארי: מטגנים את כל חומרי המחית בסיר כ-7 דקות, עד שהנוזלים מתאדים. 2מוסיפים את חלב הקוקוס לאט לאט ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 3מקפיצים במחבת ליד את האפונה והברוקולי ומעבירים לתערובת שבסיר. ממליחים ומפלפלים (אפשר להוסיף גם כפית סוכר). 4חותכים את פילה הלוקוס לקוביות וממליחים. מכניסים את הדג לסיר, ומבשלים 5 דקות על אש בינונית-נמוכה. 5מגישים בקערה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים >> בן הזוג של טום למשימה היה שף יובל בן נריה. הנה המתכון שלו ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |