
קראנץ גבינה ודובדבניםמאז שיש לנו ילדים עולם הקינוחים שלנו הצטמצם פלאים לשוקולד ועוד שוקולד, והגיע הזמן לשים לזה סוף: עוגת שמרים ריחנית ויפה לגדולים, במילוי נהדר של גבינה ודובדבנים. הצעת הגשה: אחרי תשע בערבעידית נרקיס כ"ץ|mako אוכל| פורסם23/11/1607:38 ![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים :(ל-2 תבניות איגליש קייק):
להברשה:
לסירופ דובדבנים:
אופן ההכנה:1מערבבים היטב את חומרי המלית חוץ מהדובדבנים. 2פורשים על משטח העבודה את יריעת הבצק המופשרת (אפשר וכדאי להשאיר אותה על הניילון שעוטף אותה). אם מכינים בצק לבד, הולכים לפיההנחיות האלה. 3מורחים את מלית הגבינה על הבצק בצורה אחידה ומפזרים מעל את הדובדבנים. מגלגלים לרולדה, חוצים אותה באמצע לקבלת שני גלילים, וכל גליל חוצים לאורכו וחושפים את המילוי. כורכים כל 2 חצאי גליל לבורג ומעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת. מורחים את המלית בצורה אחידה|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל4מברישים בעדינות את העוגות בביצה הטרופה עם החלב. מכסים ומניחים להתפחה של כשעה. 5אופים את העוגות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-40-50 דקות, עד שהן משחימות. 6בינתיים מעבירים את חומרי הסירופ לסיר קטן. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהסוכר נמס כולו. מניחים בצד. 7מיד כשהעוגות יוצאות מהתנור מושחים אותן בסירופ. מניחים בצד להצטננות, ומגישים. בקרו בבלוג של עידית –טעים! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |