אוכל
מאסטר שף

קראנץ גבינה ודובדבנים

מאז שיש לנו ילדים עולם הקינוחים שלנו הצטמצם פלאים לשוקולד ועוד שוקולד, והגיע הזמן לשים לזה סוף: עוגת שמרים ריחנית ויפה לגדולים, במילוי נהדר של גבינה ודובדבנים. הצעת הגשה: אחרי תשע בערב

|mako אוכל| פורסם07:38
קראנץ' גבינה ודובדבנים (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.451reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

(ל-2 תבניות איגליש קייק):

  • חבילת בצק שמרים עלים מופשרת לפי ההוראות על האריזה, אובצק שמריםביתי
  • 500 גרם (2 חבילות) גבינה כחושה
  • חצי כוס סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • 3 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
  • ביצה
  • כוס ורבע דובדבנים משומרים, מסוננים (יש לשמור את הנוזלים)

להברשה:

  • ביצה טרופה עם מעט חלב

לסירופ דובדבנים:

  • רבע כוס ממיץ השימור של הדובדבנים
  • 2 כפות סוכר

אופן ההכנה:

1מערבבים היטב את חומרי המלית חוץ מהדובדבנים.

2פורשים על משטח העבודה את יריעת הבצק המופשרת (אפשר וכדאי להשאיר אותה על הניילון שעוטף אותה). אם מכינים בצק לבד, הולכים לפיההנחיות האלה.

3מורחים את מלית הגבינה על הבצק בצורה אחידה ומפזרים מעל את הדובדבנים. מגלגלים לרולדה, חוצים אותה באמצע לקבלת שני גלילים, וכל גליל חוצים לאורכו וחושפים את המילוי. כורכים כל 2 חצאי גליל לבורג ומעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת.

קראנץ' גבינה ודובדבנים - הכנהמורחים את המלית בצורה אחידה|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

4מברישים בעדינות את העוגות בביצה הטרופה עם החלב. מכסים ומניחים להתפחה של כשעה.

5אופים את העוגות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-40-50 דקות, עד שהן משחימות.

6בינתיים מעבירים את חומרי הסירופ לסיר קטן. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהסוכר נמס כולו. מניחים בצד.

7מיד כשהעוגות יוצאות מהתנור מושחים אותן בסירופ. מניחים בצד להצטננות, ומגישים.

בקרו בבלוג של עידית –טעים!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il