אוכל
אוכל
קפסולות מונסון מלבר של נספרסו

פאדג' בראוניז קפה

שילוב מושלם של שוקולד ואספרסו חזק, שהופכים יחד לעוגות פאדג' עשירות, עם או בלי אגוזים. הסוד הוא פשוט לבטוח במתכון, ולא להוציא מהתנור אחרי הזמן. מה שנקרא - תעצמו עיניים ותסמכו עלינו

|mako אוכל| פורסם07:50
פאדג' בראוניז קפה (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
Rating:4.433reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

הדבר הכי חשוב בהכנת בראוניז מהסוג הפאדג'י הוא לא להסס - ולהפסיק את האפייה אפילו שנדמה שהעוגה עדיין לא מוכנה. אפשר להוסיף כל מיני הפתעות על גבי או בתוך הבראוניז, כמו אגוזים מסוגים שונים, פירות יבשים או סוכריות. הבראוניז האלה אוהבים את הכל.

המצרכים (16 מנות):

לתבנית 20X20 ס"מ:

  • 150 גרם חמאה
  • 250 גרם (כוס ורבע) סוכר
  • 70 גרם (3/4 כוס) קקאו
  • 1/2 כפית מלח

    2 מנות אספרסו (80 מ"ל) מתערובת עוצמתית

  • 2 ביצים גדולות
  • 70 גרם (1/2 כוס) קמח

לטופינג (סוג אחד או לערבב):

  • 50 גרם (1/2 כוס) אגוזי פקאן
  • 50 גרם (1/2 כוס) שוקולד צ'יפס לבן או חום
  • 50 גרם (1/2 כוס) ברס

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.

2ממיסים במיקרו או על בן מארי חמאה, סוכר, קקאו ומלח לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים אספרסו ומערבבים.

3מערבבים פנימה בהדרגה ביצים וקמח ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.

4יוצקים את התערובת לתבנית, ואם רוצים מפזרים מלמעלה אגוזים, שוקולד צ'יפס או ברס. אופים 25-20 דקות עד שקיסם שננעץ בעוגה עדיין יוצא לח ודביק. מצננים ומעבירים למקפיא לחצי שעה לפני החיתוך.

>> נו, מי מכין בבית את עוגת 11 השכבות של מאסטר שף?
>> קבלו טיפ לביצה עין פריכה מלמטה ורכה מלמעלה
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il