שיהיה בתאבון: כל המתכונים ממשימת הרטרו
הלזניה של מסרט וולדמיכאל, העוף הממולא של אשר לוי וגם סופלה האווז והפרגית של עידו קרוננברג. אם בא לכם לבשל ואתם לא יודעים מה, החיפושים שלכם תמו. בחרו את המתכון שהכי אהבתם, ועשו זאת בעצמכם

המנה של איתן סלומון - סופלה פרידה בסגנון יפני
סופלה דגים אולי נשמע כמו מנה שאפתנית אבל בפועל, גם ההכנה שלו ורוטב פטריות השיטאקי ואצות הים שמגיע אתו מוכנים בעשרים דקות עבודה.

המנה של אשר לוי - עוף ממולא בשר, כבש ופטריות
עוף מפורק ובשר ממולא בשר וארבע סוגי פטריות שבושלו בטימין, רוזמרין ויין. נשמע מסובך? תחשבו שוב. עשרים דקות עבודה ואתם שם.

המנה של סרנדה דילבסקי - קורקבנים בנוסח הודי
מנת שטייטעל קלאסית בטוויסט הודי. קורקבנים מבושלים על מצע אורז עם בוטנים ובצל ולצד מטבל שמנת עם נענע וכוסברה.

המנה של מסרט וולדמיכאל - לזניית ירקות
שכבות של ירקות קלויים על פולנטה וגבינת עיזים, זרעי שומשום וקצת רוטב סויה. קליל, מזין ולא מסובך כלל.

המנה של נוף עתאמנה אסמעיל - צוואר עוף במילוי פריקי, פטריות וחזה אווז מעושן ברוטב פורצ'יני
ההלזלך, גרונות ממולאים בחיטה מעושנת, חזה אווז ובתוך רוטב פורצ'יני ושימג'י מנחם. קצת עבודת ניקוי ותפירה ולפניכם מנה מופלאה.

המנה של עידו קרוננברג - סופלה אווז ופרגית
סופלה עדין ואוורירי עם אווז, פרגיות וציר בשר לצד פטריות צרובות במחבת ותפוחי אדמה אפויים. כל זה במאמץ של עשרים דקות בלבד.

המנה של שלמה עזרן - לשון טלה, קורקבני הודו וסלסה עגבניות
קורקבנים ולשון הם אומנם מאכלים שלא מתאימים לכל אחד, אבל כשהם מוגשים קרים לצד סלסת עגבניות מרעננת מתקבלת מנה מפתיעה.

המנה של צילה עופר - צוואר ממולא בירקות
מנה מתקתקה של צוואר עוף במילוי של גזר ותפוח אדמה, עשבי תיבול ובשר מוגש ברוטב יין, שזיפים ובטטה. מנה נהדרת לאירוח.

המנה של שי טובול - קוגל ותאנים ממולאות
מנה קלאסית ומתקתקה של קוגל אטריות לצד תאנים ממולאות בשר, שקדים וצנוברים ומבושלות ביין וסילאן. מתוק, פשוט ומלא הפתעות.

המנה של ריקי סויסה - קוגל מרוקאי
מנה אשכנזית קלאסית שקיבלה פרשנות מרוקאית לפשטידה עם בשר טחון, אטריות ועשבי תיבול ואפילו סילאן, קינמון וצימוקים. יהיה מעניין בפה.
