mako
פרסומת

שיהיה בתאבון: כל המתכונים ממשימת הרטרו

הלזניה של מסרט וולדמיכאל, העוף הממולא של אשר לוי וגם סופלה האווז והפרגית של עידו קרוננברג. אם בא לכם לבשל ואתם לא יודעים מה, החיפושים שלכם תמו. בחרו את המתכון שהכי אהבתם, ועשו זאת בעצמכם

ענבר לחמן
מאסטר שף
פורסם:
לשון בקר של שלמה עזרן
מאסטר שף: משימת השווארמה|צילום: דניאל בר און, mako
הקישור הועתק

המנה של איתן סלומון - סופלה פרידה בסגנון יפני

סופלה דגים אולי נשמע כמו מנה שאפתנית אבל בפועל, גם ההכנה שלו ורוטב פטריות השיטאקי ואצות הים שמגיע אתו מוכנים בעשרים דקות עבודה.

סלומון סופלה של איתן סלומון
סלומון סופלה של איתן סלומון|צילום: דניאל בר און, mako

המנה של אשר לוי - עוף ממולא בשר, כבש ופטריות

עוף מפורק ובשר ממולא בשר וארבע סוגי פטריות שבושלו בטימין, רוזמרין ויין. נשמע מסובך? תחשבו שוב. עשרים דקות עבודה ואתם שם.

עוף ממולא של אשר לוי
עוף ממולא של אשר לוי|צילום: דניאל בר און, mako

המנה של סרנדה דילבסקי - קורקבנים בנוסח הודי

מנת שטייטעל קלאסית בטוויסט הודי. קורקבנים מבושלים על מצע אורז עם בוטנים ובצל ולצד מטבל שמנת עם נענע וכוסברה.

קורקבנים בנוח הודי של סרנדה דילבסקי
קורקבנים בנוח הודי של סרנדה דילבסקי|צילום: דניאל בר און, mako

המנה של מסרט וולדמיכאל - לזניית ירקות

שכבות של ירקות קלויים על פולנטה וגבינת עיזים, זרעי שומשום וקצת רוטב סויה. קליל, מזין ולא מסובך כלל.

לזניית ירקות של מסרט וולדמיכאל
לזניית ירקות של מסרט וולדמיכאל|צילום: דניאל בר און, mako

המנה של נוף עתאמנה אסמעיל - צוואר עוף במילוי פריקי, פטריות וחזה אווז מעושן ברוטב פורצ'יני

ההלזלך, גרונות ממולאים בחיטה מעושנת, חזה אווז ובתוך רוטב פורצ'יני ושימג'י מנחם. קצת עבודת ניקוי ותפירה ולפניכם מנה מופלאה.

צוואר ממולא פריקי של נוף עתמאנה אסמעיל
צוואר ממולא פריקי של נוף עתמאנה אסמעיל|צילום: דניאל בר און, mako

המנה של עידו קרוננברג - סופלה אווז ופרגית

סופלה עדין ואוורירי עם אווז, פרגיות וציר בשר לצד פטריות צרובות במחבת ותפוחי אדמה אפויים. כל זה במאמץ של עשרים דקות בלבד.

סופלה אווז ופרגית לצד פטריות של עידו קרוננברג
סופלה אווז ופרגית לצד פטריות של עידו קרוננברג|צילום: דניאל בר און, mako
פרסומת

המנה של שלמה עזרן - לשון טלה, קורקבני הודו וסלסה עגבניות

קורקבנים ולשון הם אומנם מאכלים שלא מתאימים לכל אחד, אבל כשהם מוגשים קרים לצד סלסת עגבניות מרעננת מתקבלת מנה מפתיעה.

לשון בקר של שלמה עזרן
לשון בקר של שלמה עזרן|צילום: דניאל בר און, mako

המנה של צילה עופר - צוואר ממולא בירקות

מנה מתקתקה של צוואר עוף במילוי של גזר ותפוח אדמה, עשבי תיבול ובשר מוגש ברוטב יין, שזיפים ובטטה. מנה נהדרת לאירוח.

צוואר ממולא בירקות של צילה עופר
צוואר ממולא בירקות של צילה עופר|צילום: דניאל בר און, mako

המנה של שי טובול - קוגל ותאנים ממולאות

מנה קלאסית ומתקתקה של קוגל אטריות לצד תאנים ממולאות בשר, שקדים וצנוברים ומבושלות ביין וסילאן. מתוק, פשוט ומלא הפתעות.

קוגל ותאנים ממולאות של שי טובול
קוגל ותאנים ממולאות של שי טובול|צילום: דניאל בר און, mako

המנה של ריקי סויסה - קוגל מרוקאי

מנה אשכנזית קלאסית שקיבלה פרשנות מרוקאית לפשטידה עם בשר טחון, אטריות ועשבי תיבול ואפילו סילאן, קינמון וצימוקים. יהיה מעניין בפה.

קוגל מרוקאי של ריקי סויסה
מאסטר שף: משימת השווארמה|צילום: דניאל בר און, mako
מצאתם טעות לשון?