מחוץ לקופסא: כל המתכונים ממשימת השימורים
מרק התירס של עידו קרוננברג, תחתיות הארטישוק של שלמה עזרן וגם קופסת הבצק הממולאת של נוף עתאמנה אסמעיל: אם יש לכם בבית קופסאות שימורים שמחכות לשימוש, זה הזמן לנצל את ההזדמנות ולהכין מהן מנה טעימה - חברי הנבחרת כבר הוכיחו שזה אפשרי. בתיאבון

המנה של ריקי סויסה - מרק אפונה וכיסוני בשר
מרק אפונה חורפי מועשר בציר בשר, גזר גמדי וארטישוק לצד כיסוני עדינים ממולאים בבשר. חבל שהחורף אוטוטו נגמר.

המנה של שלמה עזרן - תחתיות ארטישוק ממולאות בבשר
תחתיות של ארטישוק ממולאות בתערובת בשר עם שום וטימין אפויות היטב על מצע עשבי תיבול וגרגרי חומוס. מי אמר שקופסאות שימורים זה רע?

המנה של עידו קרוננברג - מרק תירס וקרם קוקוס עם קציצות בשר
קציצות עסיסיות שמשכשכות בתוך מרק תירס וקרם קוקוס עשיר. לגיוון: עקיצת צ'ילי חריף. פחות משעה עבודה ואתם מול קערה מהבילה.

המנה של נוף עתאמנה אסמעיל - קופסת בצק ממולאת סלטים
מנה מאתגרת שתותיר רושם על כל אורח, עד כדי כך שלא ישים לב לחומרים המשומרים: קופסת בצק ממולאת בשלושה סוגי סלטים.

עוד במאסטר שף:
המנה של איתן סלומון - תחתיות ארטישוק ממולאות
מנה מנחמת וקלה להכנה של תחתיות ארטישוק ממולאות בבשר קצוץ לדק קרם אפונה קטיפתי ועשיר. חצי שעה עבודה - לא כולל פתיחת קופסאות השימורים.

המנה של צילה עופר - רביולי ממולאים בשר ברוטב ארטישוק
מי אמר ששימורים זה רע? רביולי בעבודת יד ממולא בשר גולאש וחריסה, בתוך שמן טימין, ארטישוק ופטרוזיליה. רק תביאו פותחן.

המנה של מסרט וולדמיכאל - תבשיל שעועית ובקר משומר
אם באמת רוצים אפשר להפוך גם קופסאות שימורים לתבשיל עשיר של שעועית ובשר וגם פיסות בשר משומר וקרם שעועית שכיף לאכול.
