קפה גרניטה
רגילים לשתות גרניטה רק בבתי קפה? הנה ההזדמנות שלכם להכין אחת מעולה בבית. כל מה שצריך זה אספרסו איכותי, קצת סוכר וטיפטיפה סבלנות
נספרסו
פורסם:

הקישור הועתק
המרכיבים
טבלת המרות(6 מנות)
- 600 מ"ל אספרסו (15 קפסולות, אפשר נטול קפאין חזק)
- 60 גרם סוכר לבן (רבע כוס ועוד כף)
אופן ההכנה
01
הכינו את הקפה והמיסו לתוכו את הסוכר תוך כדי בחישה.
02
הניחו לקפה להתקרר ומזגו את התערובת לתוך כלי המתאים להקפאה.
03
הקפיאו את הקפה במשך 3 שעות, ואז שברו את הקרח בעזרת מזלג, כך שיהפוך לגבישים קטנים.
04
החזירו את קפה הברד למקפיא וחזרו על השלב הקודם כל 15 דקות במשך שעה, עד שכל הקפה מקבל צורה של קרח כתוש.
05
העבירו את התערובת למקרר ל-20 דקות, על מנת לרכך את גבישי הקרח.
06
ערבבו את הגרניטה פעם אחרונה בעזרת מזלג והגישו בתוך כוסות משקה קטנות ומקוררות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!