עידו קרוננברג: "אל תבלבלו לי את המוח"
הוא לא מפחד להתעסק עם נתחים גדולים ויש לו תשוקה לגרזן. אם זה היה תלוי בו, הוא היה מעדיף לצוד את הבשר שלו בעצמו. במשימת העוגיות גילינו צד רך ואפילו נשי מהגבר-גבר של הנבחרת. אבל האם זה יספיק לו כדי להיות המאסטר שף הבא של ישראל? או כמו שעידו מסכם: "תותח"
הוא בן 54, מתגורר בסביון, והוא הצליח להביא לתכנית משהו חדש שעוד לא ראינו - מן שילוב של קאובוי מסרטי המערבונים וצבר ארצישראלי. מלח הארץ, גרסת הבוקרים.
עידו כמו עידו, הוכיח לנו כבר שהוא לא מתמודד שאוהב ללכת עם הזרם, לא אחד שמפחד מביקורות. או כמו שהוא ניסח את זה הכי טוב: "אני לא אוהב שאומרים לי מה לעשות. אל תבלבלו לי את המוח - לא טוב לכם? להתראות, אני מבשל או מישהו אחר מבשל?".

הפעם הראשונה שלו: "בגיל 13 בפנימייה התאהבתי במטבח"
משפט מחץ: "עידו התותח"
הפתעת העונה: הפך לקוקימן במשימת העוגיות וגילה את הצד הנשי שבו: "אני חושב כמו עוגיה"
המתכון הראשון בתכנית: מבחן הסנדוויץ' - דג פלמידה בלחם לבן.
עוד במאסטר שף:

מהי החוויה הראשונה שאתה זוכר מהמטבח?
כשהכנתי חביתה מקושקשת עם קוטג' וירקות חתוכים.
מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
אני אדם נטול פאדיחות.
אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח?
שמן זית, פלפל שאטה ושום.
מהו ה"גילטי פלז'ר" שלך באוכל?
חצי קילו בן אנד ג'ריס.

עידו הוא אולי מאצ'ו, אבל בכל מה שקשור לאישתו הוא מתרכך כמו חמאה: "בגלגול הקודם הייתי קופידון", הוא סיפר לנו ביום האהבה, אז הכין לאישתו סוף שבוע רומנטי זוגי: "שמפניה לצד מאכלים חושניים כמו צדפות, כמובן תותים עם קצפת לקינוח". גבר-גבר כבר אמרנו?

מאסטר שף: רביעי ושבת ב-21:00