mako
פרסומת

המלצות לסופ"ש: בוטיק סוכר. יש דבר כזה

חנות שמוקדשת כולה לסוכר, וגם: מפעל ביתי לטורטיות מקסיקניות בכרמיאל, וחנות תבלינים באשקלון לאנשים שלא יודעים מה הולך עם מה. גם לכם יש חנות שווה שכולם חייבים להכיר? שלחו אלינו ותוכלו לזכות בפרס

מאסטר שף
פורסם:
סוכר
כף עץ בתוך סוכר לבן | צילום: istockphoto, istockphoto
הקישור הועתק

לכל אחד מאיתנו יש את המקום הזה, שרק הוא מכיר, שבו הוא קונה את החמוצים המושלמים, העגבניות הכי יפות, המאפים הכי טריים או הגבינות הכי איכותיות. עכשיו הגיע הזמן לחלוק את הסוד עם כולם. אז אם יש לכם - ואנחנו יודעים שיש - המלצות על חנויות אוכל שוות ביותר, אתם מוזמנים לשלוח אותן אלינו ואולי אפילו לזכות בפרס.

פעילות חנויות האוכל השוות
פעילות חנויות האוכל השוות

חנות שמוכרים בה, פשוט מאד, סוכר

לא רחוק מהבית שלי יש חנות קטנה ומתוקה שמוכרת סוכר, או יותר נכון – בצק סוכר. בחנות תוכלו למצוא כל מה שצריך כדי להכין קינוחים שווים ובעיקר יפים מבצק סוכר, וגם את כל הציוד שמסביב: ג'ל לצביעת הבצק, צבעי מאכל טבעיים, תבניות סיליקון מיוחדות ואפילו כלים פיסול. ומה שהכי כיף, זה שבעלת החנות משקיעה בחלון הראווה כאילו מדובר בחנות סוכר במנהטן. היא מחליפה את העיצוב לפי החגים, עונות השנה או סתם מצב הרוח, כך שאני תמיד מקפידה לעבור שם, גם אם אני בכלל לא מתכננת להיכנס (שירה)
מותק, בוטיק סוכר. שדרות יהודית 15, תל אביב

סוכריות בצק סוכר
מתוק מתוק. בוטיק של סוכר | צילום: בועז לביא, פטי גאטו - מיכל מוזס, איוונה ניצן וטליה אסיף

מקסיקו בכרמיאל

"לה בוניטה" הוא מפעל קטן לטורטיות שהוקם לפני כמה שנים בכרמיאל. במקום מייצרים טורטיות מקסימות במגוון טעמים ומכמה סוגים: קמח חיטה, קמח מלא, קמח תירס, ויש גם טורטיות בטעמים. בעלי המקום מקסימים, תמיד מסבירים ומייעצים וממש עושים חשק לאוכל מקסיקני ביתי. בנוסף לטורטיות שהם מכינים במקום אפשר לקנות שם גם פלפל מקסיקני, ממרח אבוקדו, רוטב שעועית – וכל מיני מוצרים מקסיקניים באיכות מעולה שקשה למצוא במקומות אחרים. (רותי)
לה בוניטה – טורטיה, רח' החרושת 48/ג אזור תעשייה כרמיאל

פרסומת

טורטיות עם מילוי
מקסיקו בכרמיאל. לה בוניטה טורטיה | צילום: istockphoto, istockphoto

חנות לאנשים שלא מבינים בתבלינים

בתבליני מצליח יש את כל, אבל כל סוגי התבלינים שאתם רק מכירים, והכל הכל נטחן במקום. כמו כן, יש שם, במיוחד לאנשים כמוני, שלט יודעים לאזן כמויות של תבלינים, תערובות לתיבול שנעשות במקום, אם לקציצות או בסגנון מרוקאי, תוניסאי, הודי או אפילו פשוט. מדהים, הטעמים שם! (מיכאל)
תבליני מצליח, העבודה 56, אשקלון

שקי תבלינים בשוק
לא צריך להבין בטעמים, מערבבים לך במקום | צילום: עודד קרני

ושלחו לנו את ההמלצות שלכם

מאסטר שף, ראשון ושלישי ב-21:00