סנדוויץ' ממולא ברולדת עוףכמה שאנחנו אוהבים וריאציות מפתיעות. קבלו דרך מקורית וטעימה להגשת העוף המוכר![]() |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מסירים בעדינות רבה את כל העור מהעוף (ללא סכין רק עם הידיים). 2מניחים את העור בצד ומתחילים לחתוך את כל בשר העוף (ללא העצמות כמובן, את העצמות מניחים בצד). חותכים את בשר העוף לחתיכות גסות. 3מעבירים את עצמות העוף לתוך סיר ומרתיחים במים עד לקבלת ציר עוף טהור. 4מעבירים לקערה את חלקי העוף ומתבלים במעט מלח, כורכום, ופלפל שחור. 5קוצצים את עשבי התיבול, מוסיפים לקערה ומערבבים היטב. 6פורסים את העור של העוף לאורך, ועליו מניחים פס של מלית (לכל אורכו). 7מניחים את הביצים על המילוי אחת ליד השנייה ולוחצים אותן קלות פנימה. מכסים את כל המילוי עם העור שנותר בשני הצדדים (כמו רולדה). 8קושרים או תופרים את העוף היטב (לא מהודק מדי). 9מחממים שמן זית או קנולה בסיר מתאים לגודל הרולדה. מוסיפים לשמן שום, מעט כורכום, פלפל שחור ומלח ומערבבים. על השמן המתובל מניחים בזהירות את הרולדה. צורבים כ-10 דקות עד להזהבה מכל הצדדים. 10מוסיפים 2 וחצי כוסות מציר העוף לסיר הרולדה. סוגרים את הסיר ומבשלים היטב במשך 20 דקות לפחות. 11מעבירים את הרולדה לתבנית ומעליה יוצקים מעט מהרוטב שנותר מהבישול. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-15 דקות. 12אפשר גם להכניס את הרולדה אל תוך חלה ואז להכניס לתנור. 13רצוי לקרר מעט לפני ההגשה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |