פרוסות סינטה עם ירקות קלוייםסינטה צרובה עם תוספת מעודנת ורוטב פשוט משגעאיריס כספי|מאסטר שף| פורסם31/08/1121:00 ![]() |
המצרכים (3 מנות):לבשר:
לרוטב המיונז:
לירקות הקלויים:
אופן ההכנה:להכנת הסינטה: 1מפזרים מלח ופלפל על נתח הבשר. 2כותשים שום, עירית, תימין ושמן זית בקערה ומורחים את התערובת על הבשר. 3במחבת עם שמן זית חם, צורבים את נתח הסינטה כדקה מכל צד. אופן הכנת הרוטב: 4טורפים את החלמונים בקערה עם מלח, פלפל, מיץ לימון ומעט שמן זית. 5מוסיפים בהדרגה עוד שמן זית תוך כדי טריפת התערובת עד לקבלת מרקם סמיך של מיונז. 6מוסיפים את הטרגון ומערבבים. להכנת הירקות הקלויים: 7פורסים את החציל והקישוא בעובי של 1 ס"מ. 8מורחים את הפרוסות בשמן זית וקולים בגריל כמה דקות מכל צד. מעבירים לצלחת ומורחים את תערובת העירית, השום ושמן הזית. להגשה: 9מניחים שלוש פרוסות חציל בכל צלחת. מעל כל חציל מניחים פרוסה של קישוא. 10מניחים כמה פרוסות מהסינטה לצד הירקות ומוסיפים בצד כף מרוטב המיונז. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |