עוגת בננה עם נטיפי נוטלההעוגה הקלאסית בתוספת מפתיעה ומרקם משגעליטל תדהר|מאסטר שף| פורסם07/06/1122:05 ![]() צילום: Sandy Jones, Istock |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את החמאה והסוכר. 2מועכים את הבננות הבשלות בעזרת מזלג. 3מוסיפים תוך כדי ערבוב את הביצים, הקמח, החלב והבננות, ומתבלים בתמצית וניל (אפשר גם חצי כפית קינמון אם אוהבים). 4את התערובת מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת. לתוך התערובת "מפילים" טיפות של נוטלה ודואגים שהן תהיינה מכוסות בעיסה. לאחר מכן מכניסים לתנור ב180 מעלות למשך 30-40 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |