קציצות אסייתיותקציצות דגים פיקנטיות ברוטב קארי עם ג'ינג'ר וליים![]() |
המצרכים (6 מנות):לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:להכנת הקציצות: 1מכניסים את כל מרכיבי הקציצות למעבד מזון עם להב חד וטוחנים כ1.5-2 דקות, עד שהחומרים הופכים לעיסה אחידה. טועמים ומוסיפים מלח במידת הצורך. 2מגלגלים לקציצות בצורת כדור ומקררים. בינתיים מכינים את הרוטב. להכנת הרוטב: 3מרתיחים את הקארי, הג'ינג'ר, הסוכר והחומץ ביחד עד שכל החומץ מתאדה. 4מוסיפים פנימה את העגבניות. מערבבים כ-2 דקות. 5מוסיפים ליטר מים ומביאים לרתיחה. 6כעת מתבלים בכוס כוסברה, עלי כפיר ליים וחלב הקוקוס וממשיכים לבשל כ-5 דקות. 7מוסיפים את קציצות הדגים לתוך הנוזל ומבשלים 20 דקות ברתיחה עדינה כשהמכסה סגור. להגשה: 8פותחים את הסיר ומאדים את הנוזלים עד שמסמיך. 9מוסיפים מיץ לימון, בזיליקום ועוד חצי כוס כוסברה. מתקנים במלח ופלפל. 10ב-5 הדקות האחרונות מוסיפים את החצילים התאילנדיים. מגישים חם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |