חלה עם מיטבול, חצילים ורוטב איוליקציצות מהממות עם חרוסת כוסברה ואיולי צלפים בדבשאליהב שאשון|מאסטר שף| פורסם14/09/1121:00 ![]() |
המצרכים (3 מנות):לקציצות:
לרוטב העגבניות
לרוטב האיולי
לחרוסת כוסברה
אופן ההכנה:להכנת הקציצות: 1מערבבים את כל מרכיבי הקציצות עם הבשר בקערה ויוצרים קציצות. (בהמשך נוסיף אותן לרוטב המוכן). להכנת רוטב העגבניות: 2מוסיפים בקבוק רוטב עגבניות לתוך סיר עם שמן זית חם. 3מוסיפים לסיר סוכר, פלפל צ'ומה, ואת התבלינים. מערבבים ומבשלים עד להסמכה. 4את הקציצות שיצרנו, מוסיפים בעדינות לסיר הרוטב ומבשלים כ-30 דקות. לרוטב האיולי: 5במעבד מזון מערבבים 2 חלמונים. 6לאט ובהדרגה מוסיפים את שמן הזית, הצלפים, מלח, דבש, מעט לימון, צ'ילי ושום. מערבבים עד לקבלת מרקם של מיונז. לחרוסת כוסברה: 7טוחנים את כל המרכיבים במיקסר עד למרקם פסטו גס. הגשה: 8לשים בלחם את הקציצות ואיתן רטבים לפי הטעם. מומלץ לשדרג עם ביצה קשה ומלפפון חמוץ. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |