
פתיתים ירוקים - או ריזוטו פתיתים ירוקלאחר שמשתתפי "מאסטר שף" בישלו במשימת הצבעים, גם סיוון בריק חן קיבלה על עצמה את האתגר. מתמודדת העבר שיתפה בתוכנית "המאסטריות" של V1 במתכון המיוחד שלה למנת פתיתים ירוקיםסיון בריק|V1| פורסם12/11/2509:57 ![]() צילום: פתיתים: מתוך "המאסטריות", V1 | סיוון בריק חן: מתוך האינסטגרם |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים מחבת רחבה עם שמן זית. מוסיפים את הזוקיני, פרחי הברוקולי והשום ומטגנים כ-5 דקות עד לצריבה קלה של הירקות. 2מוסיפים את הפסטו ומערבבים היטב. מטגנים יחד עוד כ-2 דקות. 3מוסיפים את הפתיתים, עלי הבזיליקום, המלח והצ'ילי (אם רוצים) ומערבבים הכל היטב. 4יוצקים את המים הרותחים, מוסיפים את החמאה ומערבבים. 5מבשלים על אש בינונית-נמוכה כ-6 דקות. 6מוסיפים את הפרמזן ומערבבים עד שהיא נמסה לתוך הפתיתים. 7מוסיפים את עלי הרוקט, קליפת הלימון ועוד חצי כוס מים וממשיכים לבשל תוך ערבוב עד שהפתיתים רכים (כ-5 דקות נוספות). 8אם הפתיתים עדיין לא רכים מספיק, מוסיפים בהדרגה עוד מים רותחים לפי הצורך. תגיות:פתיתים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |