סלט ירקות שורש אינדונזיאוקיי, כשדמיינו סלט כרוב זה ממש לא מה שחשבנו עליו. קבלו סלט טעים טעים עם קולרבי וגזרים, שהשוס האמיתי שלו הוא הרוטב האסייתי שמבוסס על סויה, צ'ילי מתוק, שומשום וחמאת בוטניםאינס שילת ינאי|מאסטר שף, שסטוביץ| פורסם05/12/1707:44 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (2 מנות):
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט. 2מחממים בסיר קטן את כל מרכיבי הרוטב כ-3 דקות. 3שופכים את הרוטב על הסלט, ומערבבים. 4מפזרים בוטנים קצוצים ושומשום קלוי ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |