המצרכים :ל-15 אגרולים קטנים:
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים מחבת ומטגנים בשמן השומשום את הבצל הירוק והעוף כ-5 דקות. 2מוסיפים את הגזר, הפטריות, רוטב הדגים, רוטב הצ'ילי, המלח והפלפל. מטגנים כ-2 דקות נוספות ומסירים מהאש. מצננים. 3מוסיפים את עלי הבזיליקום ועלי נענע. 4חותכים את עלי הפילו לרבעים ומניחים מהמלית בקצה. 5מקפלים את שני הצדדים לכיוון המרכז ואז מגלגלים לגליל הדוק. 6מטגנים בשמן עמוק עד להשחמה. 7מערבבים את חומרי הרוטב (חוץ מהבוטנים). 8מגישים את האגרולים על עלה חסה, ולצידם את הרוטב. מקשטים בבוטנים. תגיות:אגרול ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |