אוכל
אוכל

אגרול קוריאני

כל מה שתציעו לנו לאכול וכולל טיגון בשמן עמוק הוא ברכה מבחינתנו. בטח אם מדובר באגרול, אחד המאכלים האהובים עלינו בעולם. הנה מתכון לאגרול קוריאני נהדר שמכינים בהרבה פחות זמן משחשבתם

|מאסטר שף, שסטוביץ| פורסם07:38
Rating:4.566reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

ל-15 אגרולים קטנים:

  • 3-4 עלי פילו שהופשרו לילה במקרר
  • כף שמן שומשום
  • גבעול בצל ירוק, קצוץ
  • 500 גרם עוף טחון
  • 1 גזר, חתוך לגפרורים דקים
  • 5 פטריות, קצוצות
  • כפית רוטב דגים
  • 3 כפות רוטב צ'ילי
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • חצי כוס עלי בזיליקום
  • חצי כוס עלי נענע
  • תרסיס שמן
  • שמן קנולה, לטיגון עמוק

לרוטב:

  • 4 כפות רוטב סויה
  • חצי פלפל צ'ילי אדום, קצוץ
  • רבע כוס כוסברה קצוצה
  • 3 כפות מיץ לימון
  • חצי כפית ג'ינג'ר כתוש
  • 1 שן שום, כתושה
  • 2 כפות שמן שומשום
  • כפית סוכר

להגשה:

  • עלי חסה אייסברג או לבבות חסה
  • כוס בוטנים קלויים קצוצים

אופן ההכנה:

1מחממים מחבת ומטגנים בשמן השומשום את הבצל הירוק והעוף כ-5 דקות.

2מוסיפים את הגזר, הפטריות, רוטב הדגים, רוטב הצ'ילי, המלח והפלפל. מטגנים כ-2 דקות נוספות ומסירים מהאש. מצננים.

3מוסיפים את עלי הבזיליקום ועלי נענע.

4חותכים את עלי הפילו לרבעים ומניחים מהמלית בקצה.

5מקפלים את שני הצדדים לכיוון המרכז ואז מגלגלים לגליל הדוק.

6מטגנים בשמן עמוק עד להשחמה.

7מערבבים את חומרי הרוטב (חוץ מהבוטנים).

8מגישים את האגרולים על עלה חסה, ולצידם את הרוטב. מקשטים בבוטנים.

תגיות:אגרול
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il