פאפא אל פומודורו איטלקיפאפא אל פומודורו הוא מרק עגבניות איטלקי עשיר ומפתיע, עם חתיכות לחם כפרי שמתפוררות בפנים טוב טוב והופכות אותו לסמיך וכיפי. פספסתם את החופשה בטוסקנה השנה? בקטנה, כף אחת ואתם שםאינס שילת ינאי|מאסטר שף, שסטוביץ| פורסם19/12/1707:33 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים בסיר עמוק 2 כפות שמן זית. מוסיפים את השום ואת קופסאות העגבניות. מביאים לרתיחה. 2מבשלים כ-5 דקות ומוסיפים את הציר, המלח, הפלפל והסוכר. 3מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 15 דקות. מוסיפים את הלחם ומערבבים היטב, רצוי בעזרת מטרפה, עד שהלחם מתפורר אל תוך המרק. 4מוסיפים בהדרגה ותוך כדי ערבוב את יתרת שמן הזית, עד שהמסה מתאחדת. מוסיפים את עלי הבזיליקום, מערבבים ומסירים מהאש. 5בודקים טעמים, מעבירים לקערות הגשה ומזלפים מעט שמן זית. *ניתן לקשט בעלה בזיליקום. תגיות:עגבניות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |