
איך מכינים עוגיות חמאה ופקאן נמסות בפה?העוגיות המושלמות לצד הקפה או התה – בשבירת צום אבל גם אחרי ארוחה טובה. אנחנו רק מזהירים: הריח שיתפשט בבית הוא לא משהו שאפשר לעמוד בו |
המצרכים :ל-25-30 עוגיות:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים את כל המרכיבים לפי הסדר לקבלת בצק אחיד ורך. 3 מרדדים את הבצק על נייר אפייה לעובי של 2 ס"מ ומכניסים למקפיא ל-10 דקות. 4 מוציאים וחותכים לריבועים. 5 מרווחים את העוגיות מעט בתבנית ואופים 10-15 דקות. 6 כשהעוגיות מצטננות עוטפים אותן באבקת סוכר (הכי נוח לעשות את זה בתוך נייר האפייה, כמו בסרטון). לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה
עוגיות חמאה ופקאן | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
בתיאבון!
|